GESIMO a fost creat ca un serviciu care sa vina in ajutorul tuturor celor care sunt implicate intr-o asociatie de proprietari: administrator, presedinti, cenzori sau chiar proprietarii. Cum a aparut aceasta aplicatie utila celor implicati intr-o asociatie de proprietari? Din dorinta de a satisface nevoile unei game cat mai largi de administrator de imobile, dar mai ales din dorinta de a diminua, pe cat posibil, birocratia.

Cu fiecare zi ce trece, ne dorim sa imbunatatim aplicatia pe care am dezvoltat-o pentru a veni in ajutorul celor care lucreaza in cadrul unei asociatii de proprietari, incepand cu administratorii propriu-zisi si pana la proprietarii de imobile. Ne dorim sa oferim o gama cat mai larga de servicii care sa acopere nevoile tuturor, dar mai ales, ne dorim sa oferim calitate fara margini.

Care sunt functiile programului GESIMO?

In functie de calitatea persoanei care foloseste acest program, beneficiezi de urmatoarele functionalitati:

  • Locatar – acesta are acces la toate informatiile ce au in vedere imobilul sau 24/7 si oriunde s-ar afla. De la costuri lunare si pana la penalizari, acesta vede tot istoricul si modul in care sunt repartizate costurile aferente proprietatii sau proprietatilor sale. De asemenea, acesta poate plati prin intermediul GESIMO, online pentru intretinere sau alte fonduri.
  • Administrator – pe langa toate informatiile aferente fiecarui imobil pe care trebuie sa il aiba in vedere, acesta are acces, in timp real, la toate posibilele sesizari din partea locatarilor si, de asemenea, poate face anunturi rapide in ceea ce priveste diverse probleme care pot surveni si toate astea la un singur click.
  • Contabil – acesta are acces la listele lunare de intretinere din cadrul fiecarui condominiu si poate vizualiza facturile, statele de salarii, cotele de intretinere, cheltuielile aferente fiecarui impobil si multe altele.

Asa cum am specificat anterior, GESIMO a fost creat pentru a veni in ajutorul cat mai multor persoane implicate intr-o administratie de proprietari. Intra si tu pe gesimo.ro si vezi cum te putem ajuta!