GESIMO este un program informatic conceput pentru firmele care administrează imobile și pentru asociațiile de proprietari care își doresc o metodă simplă și eficientă de a-și gestiona activitățile lunare.

Astăzi, vă invităm ”în culisele” GESIMO, pentru a descoperi mai bine funcționalitățile sale disponibile pentru fiecare categorie de membru în asociația de proprietari și pentru firmele sau persoanele fizice care administrează asociații.

Interfața GESIMO este prietenoasă, soft-ul informatic fiind ușor de folosit. Panoul de control este structurat pe principalele activități pe care un utilizator le poate desfășura pentru asociația de proprietari, incluzând:

  • citirea contoarelor,

  • activități de casierie și contabilitate,

  • generarea cotelor de contribuție,

  • administrarea conturilor și

  • alte instrumente online (adăugarea de documente și posibilitatea de a comunica cu toți utilizatorii, membri într-o asociație de proprietari, care au cont pe GESIMO).

Conturile utilizatorilor pot fi personalizate în funcție de statutul acestora, președinte, administrator, contabil, cenzor, membru, astfel încât fiecare să aibă acces direct și rapid la acele funcționalități specifice sarcinilor pe care le are de îndeplinit. Pe lângă avantajul eficienței, Gesimo oferă o mai mare transparență și control asupra activităților și modului în care sunt alocate resursele asociației.

Vrei să încerci programul GESIMO? Contactează-ne și îți oferim acces gratuit în aplicație, în primele luni!