Un președinte priceput și eficient cunoaște îndeaproape situația din asociația sa de proprietari. Fie pentru că uneori trebuie să ia decizii importante, fie că trebuie să le ofere informații proprietarilor, președintelui trebuie să îi fie clară situația financiară, resursele asociației și datoriile pe care aceasta le înregistrează din cauza eventualilor rău platnici.

În acest scop, programul informatic de gestionare a asociației de proprietari, GESIMO, oferă un instrument online de monitorizare individuală a situației asociației, pe fiecare apartament și anume, fișa apartamentului.

Președinții și admnistratorii de asociație pot crea această fișă pentru fiecare apartament în parte, completând câteva câmpuri online, printre care: numele clădirii (în cazul asociațiilor cu mai multe blocuri), partea clădirii (în cazul blocurilor cu mai multe scări), numărul imobilului, suprafața utilă, numărul persoanelor, numărul camerelor, eventualele datorii.

Astfel, conducerea asociației de proprietari are la îndemână informațiile despre situația curentă a asociației și pot astfel răspunde proprieatarilor dacă aceștia au nelămuriri sau vor să-și cunoască datoriile totale pe care le au față de asociație. De asemenea, utilizarea acestui instrument, prin introducerea lunară a datelor, creează un istoric pentru fiecare apartament în parte, astfel încât, în caz de nevoie, se poate urmări evoluția situației fiecărui apartament pe mai multe luni.

Instrumentul este foarte ușor de utilizat, iar interfața prietenoasă, pe înțelesul tuturor, permite introducerea datelor rapid și facil, astfel că, fișa apartamentelor se poate crea în cel mai scurt timp.

Contactează-ne și începe să lucrezi cu GESIMO!