Gesimo este un program ce a fost conceput sa vina in ajutorul asociatiilor de proprietari pentru a facilita o mai buna administrare a tuturor actiunilor si demersurilor pe care le au acestea de facut. Astfel, programul de administrare GESIMO ajuta la calcularea cotelor de intretinere lunare sau anuale pentru asociatiile de proprietari dupa ce sunt centralizate cheltuielile lunare si dupa ce se face citirea contoarelor de apa rece/ calda. Pe langa rolul esential pe care il are in asociatiile de proprietari, GESIMO este util si locatarilor, acestia putand sa-si introduca consumul online, pentru plati, pentru vizualizarea modalitatilor de impartire a cheltuielilor si nu numai. Totodata, aceasta aplicatie poate fi de folos si firmelor sau administratorilor care au in gestiune una sau mai multe asociatii de proprietari.

Ce reprezinta GESIMO pentru asociatiile de proprietari?

Indiferent daca administrezi una sau mai multe asociatii de proprietari, daca te afli la locatia asociatilor sau daca te afli la distanta, cu GESIMO poti administra totul fara probleme. In functie de ceea ce ti doresti sa faci, pornind de la un program de baza si pana la un soft complex cu care sa acoperi toate atributiile care iti revin, poti achizitiona pachetul de care ai nevoie. Poti alege varianta gratuita prin care sa testezi facilitatile acestui tip de aplicatie sau poti alege direct pachetul complet si sa uiti de grijile pe care le ai in prezent legate de asociatia sau asociatiile de propritari pe care le gestionezi in momentul de fata. Costurile sunt percepute per apartament in administrare.

 

Achizitioneaza-ti pachetul GESIMO de care ai  nevoie si uita de probleme!

Esti la un click distanta de a-ti simplifica munca si de a sta linistit in fiecare luna. Practic, nu cumperi doar un soft, ci ne angajezi pentru a duce la bun sfarsit obligatiile si responsabilitatile pe care le ai ca administrator. Totodata simplifici si munca locatarilor, nemaifiind nevoie ca acestia sa se prezinte pentru plati sau pentru raportarea conumului lunar.

Pentru ca stim ca online-ul este viitorul, noi venim in sprijinul tau si al asociatiilor pe care le administrezi! Alege GESIMO!